Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε για κάποια θέματα που ο σύλλογος μας τα θεώρει σοβαρά γιατί αφορούν την ίδια του την ύπαρξη και την εικόνα προς τα μελή ή μη μέλη του. Κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες και γνωρίζουμε ποιοι το έκαναν και αν θα συνεχίσουν θα βρεθούν και αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη.
Τονίζουμε για μια ακόμη φορά πως ο Πανελλήνιος Περιβαλλοντικός Οικολογικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «Πανελλήνια Κίνηση Ενεργών Πολιτών για την υγεία και το περιβάλλον» εν συντομία «Πα.Κ.Ε.Πο.» δεν είχε, δεν έχει και ούτε θα έχει καμιά σχέση με το Διαδημοτικό Σύλλογο «Πολίτες για την προστασία της υγείας και του περιβάλλοντος από τις νέες τεχνολογίες» και το τορίνο παράτυπο κατ' εμάς και μη Νόμιμο Διοικητικό Συμβούλιο.
Εμείς συνεργαζόμαστε με νόμιμα εκλεγμένα Διοικητικά Συμβούλια και δεν θα νομιμοποιήσουμε κανένα παράνομο Φορέα όποιος και αν είναι αυτός.
Είμαστε ο μόνος σύλλογος ειδικού τύπου που νόμιμα εκπροσωπεί σήμερα κατοίκους και επιτροπές πολιτών για θέματα που αφορούν και την Ηλεκτρομαγνητική Ακτινοβολία (Κεραίες Κινητής Τηλεφωνίας κ.λ.π.).
Καθώς όλοι γνωρίζουμε πως τα Διοικητικά Συμβούλια (Φορέων, Σωματείων, Συλλόγων, Ιδρυμάτων κ.λ.π.) αναδεικνύονται μέσα από νόμιμες και νομικές διαδικασίες βάσει πάντα των νομών και των καταστατικών που έχουν. Κάτι που στον Διαδημοτικό Σύλλογο δεν έχει γίνει την τελευταία χρονική περίοδο και άρα δεν έχει νόμιμη Διοίκηση.
Τέλος δεν είναι σωστό να σφετερίζεσαι και να οικειοποίησαι τους αγώνες των κάτοικων για να φύγουν οι παράνομα τοποθετημένες Κεραίες Κινητής Τηλεφωνίας.

Με Εκτίμηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου