Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΠΑ.Κ.Ε.ΠΟ.»
«Πανελλήνια Κίνηση Ενεργών Πολιτών
για την Υγεία και το Περιβάλλον»
Ζήλων 21 Τ. Κ. 142 33 Ν. Ιωνία
Κιν. 693-290-8949 Τηλ. & Φαξ 210-2719-345
aktinovolies-sos.pblogs.gr makaronis.blogspot.com
pakepogr@gmail.com pakepogr.blogspot.com
cmakaronis@yahoo.gr cmakaronis@gmail.com

Προς: Δημοτικό Συμβούλιο
Νέας Ιωνίας

Κοινοποίηση
α] γραφείο δημάρχου
β] πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου
γ] αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών
δ] δημοτικούς σύμβουλους
ε] έντυπος και ηλεκτρονικός τοπικός τύπος

Θέμα: «ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ»

Αξιότιμε κ. πρόεδρε, αξιότιμοι κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι, ερχόμαστε σε συνέχεια των παρεμβάσεων μας, να προτείνουμε για το εν λόγω θέμα, το οποίο είμαστε βέβαιοι ότι θα δείτε με την δέουσα προσοχή, τα κάτωθι:
Μετά από αρκετό ψάξιμο για αυτό το θέμα καταλήξαμε σε κάποιες ελπίζουμε χρήσιμες απόψεις. Πριν όμως αναφερθούμε σε αυτές, να τονίσουμε ότι εμάς δεν μας αφορούν οι εταιρείες, ούτε οι ιδιοκτησίες τους, γιατί δεν έχουμε σκοπό κερδοσκοπικό – είμαστε μη κερδοσκοπικό σωματείο - και ούτε έχουμε να κερδίσουμε κάτι άλλο παρά μόνο το γενικό συμφέρον ως δημότες της Νέας Ιωνίας. Το αναφέρουμε αυτό για να μην υπάρξει παρεξήγηση από κάθε καλόπιστο η κακόβουλο συμπολίτη μας.
Μελετήσαμε κάποιες πρόσφορες δυο – τριών εταιρειών και διαπιστώσαμε πως μπορεί ο δήμος μετά από σχετική συμφωνία να έχει μια μείωση στο ρεύμα από εταιρεία ιδιωτική έως 20%, κάτι που είναι σημαντικό όταν έχει έξοδα για ρεύμα 100.000 ΕΥΡΩ το μήνα. Μιλάμε για έως 20.000 διαφορά και κέρδος για τους δημότες της Νέας Ιωνίας. Διαθέτοντας αυτά τα χρήματα σε κοινωνικούς σκοπούς ή πολιτιστικούς, ακόμα και για τα δάνεια που επιβαρύνουν τους δημότες και τις επιχειρήσεις της πόλης μας.
Θεωρούμε ότι ο Δήμος Νέας Ιωνίας θα πρέπει να εξετάζει κάθε πρόταση που αφορά τη μείωση των δαπανών του πέρα από τα όποια ανελαστικά έξοδα, όπως η μισθοδοσία, κλπ.


Μετά Τιμής
Για το Δ. Σ.


Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας
Χρήστος Μακαρώνης Γιάννης Δελής

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα σας. Ψάχνοντας για ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ έπεσα πάνω στο ιστολόγιό του ΠΑ.Κ.Ε.ΠΟ. καθώς τυγχάνει να είμαι και φίλος των Ενεργών Πολιτών! Επειδή το άρθρο έχει γραφτεί πριν πολλά χρόνια, για τη σωστή ενημέρωση παραθέτω link με Ιδιωτικές εταιρείες παροχής ρεύματος. Η πληροφορία προέρχεται από το έγκυρο Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα που ανανεώνει διαρκώς ποιοί είναι ενεργοί πάροχοι αυτή τη στιγμή. Ελπίζω να σας σας φανεί χρήσιμος ο σύνδεσμος και για τους αναγνώστες σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή