Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.ΙΩΝΙΑ

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ

Μετά από έντονες και ανησυχίες και διαμαρτυρίες πολλών κατοίκων – μιλάμε για δεκάδες συμπολιτών μας - από τις περιοχές Νάπολη- Νεάπολη – Κέντρο Ν. Ιωνίας – και Σύνορα με το Άλσος της Ν. Φιλαδέλφειας και πολλών μελών του «ΠΑ.Κ.Ε.ΠΟ.» «Πανελλήνια Κίνηση Ενεργών πολιτών για την Υγειά και το Περιβάλλον» θέλουμε να σας ενημερώσουμε για την επέλαση κουνουπιών και άλλων εντομών στην πόλη μας.
Κάνοντας σαν Δ. Ε. του Συλλόγου έλεγχο σε όλη την Ν. Ιωνία δυστυχώς διαπιστώσαμε πως ζούμε σε μια βρόμικη πόλη και σε ένα Δήμο που οι διοικούντες το έριξαν στα πισώπλατα μαχαιρώματα μεταξύ τους, ξεχνώντας πως οι κάτοικοι τους ψηφίσαν για να έχουν τουλάχιστον τα στοιχειώδη «Καθαριότητα – Περιβάλλον -Ελεύθερους Χώρους – Δέντρα, κ.λπ.» στην πολύπαθη πόλη μας.
Τι να πρωτοπούμε, βουλωμένα και βρόμικα φρεάτια, χωρίς καν να απολυμανθούνε έστω τυπικά, χώροι όπως στην Αθ. Διάκου που μυρίζει άσχημα, στην οδό Ταύρου στο Άλσος από την μεριά μας και σε πολλές άλλες γειτονίες που δυστυχώς η δυσοσμία είναι έντονη.
Δεν θα προχωρούσαμε σαν νεοϊδρυθείς Μ. Κ. Ο. σε αυτή την ανακοίνωση, αν δεν κάναμε μαζί με κάτοικους πολλές προσπάθειες για να μην μας τρώνε τα κουνούπια ή οι σκνίπες – κάτι που συμβαίνει τρεις μήνες τώρα – και μα μην έχουμε τόσες πολλές κατσαρίδες και αρουραίους σαν γάτες στην πόλη μας, τη Νέα Ιωνία.
Στην Δημοτική αρχή που πολλοί απευθύνθηκαν - και δημοσιογράφοι Τοπικών Εφημερίδων - τα ρίχνουν ο ένας στον άλλον και τέλος στην Νομαρχία Αθηνών, ας αποφασίσουν επιτέλους ποιοι φταίνε και ας γίνει η πόλη μας και πάλι καθαρή, η έστω σε ανεκτά επίπεδα. Δεν θα αναφέρουμε τα «Γαλλικά…» των κατοίκων και θα αναφέρουμε μόνο αυτό. Αν ήταν η χρόνια των Δημοτικών Εκλογών τι θα έκαναν στον Δήμο…
Τέλος να γνωρίζουν όλοι πως θα παρακολουθούμε το θέμα ως Μ.Κ.Ο. και δεν θα αφήσουμε κανέναν, υπεύθυνο – ανεύθυνο ή ότι άλλο, να παίζει με την Υγειά μας και την Υγειά των παιδιών μας.

Είμαστε στην διάθεση σας για οτιδήποτε. Τηλ. 210/2719/345 – 693/290/8949
e-mail pakepogr@gmail.com – cmakaronis@yahoo.gr
Pakepogr.blogspot.com - aktinovolies-sos.pblogs.gr


Με εκτίμηση
Η Δ. Ε. του Συλλόγου

Χρήστος Μακαρώνης
Ιωάννης Βέλλης
Χρήστος Τσερπάνης
Ρούλα Χάλαρη
Βλάσσης Μακαρώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου